شماره ( 258) سه شنبه ( 8) جدی ( 1394)/ ( 29) دسمبر (2015)
گردآوری و نگارش: اناهيتا سياووش
خواهران و برادران عزيز!
در فرهنگ مردم افغانستان اصطلاحات بيا چاي بنوشيم، چاي ناخورده جنگ نمیشه، بيا چاي بنوش، يك چاي ندادی، یک روز چای خوردن خانه ات می آیم و … وسیله برقراری روابط انسانی و عیار گونه وافاده از مهمان نوازي و مراودات عالی انسانی ميباشد.
مي خواهم روش بهتر تهيه نمودن چاي را كه از كتاب غذاهاي محلي با ضميمه تدبير منزل آموخته ام به شما شرح دهم:
اولتر از همه آب را بالاي آتش به مدت 20 دقيقه ميگذاريم تا جوش بخورد. بعد نيم آب را به چاينك ريخته و بالاي آن چاي علاوه ميكنيم و براي 10 دقيقه دم ميدهيم، بعد آبي راكه باقيمانده بالاي آتش ميگذاريم . بعد از مدت 10 دقيقه آن رانيز بالاي چاي در چاینک ميريزيم وچاینک را به مدت 5 دقيقه در زمين ويا هم در آتش خفيف دم ميدهيم.